workout2

Vad och hur ofta tränar du?
Jag tränar på gym ungefär fyra gånger i veckan, två gånger överkropp och två underkropp. På gymet kör jag så tungt jag kan 4 set x 10 reps per övning. Jag tävlade i hästhoppning tills jag var 19 och därefter har jag styrketränat. Jag tränar för att det är kul, för att få en stark kropp och för att öka i vikt. Styrketräning är grymt om du har väldigt svårt att gå upp i vikt genom att bara äta mycket.

Vad äter du och hur tränar du för att hålla en sån fin shape?!
I princip äter jag enligt tallriksmodellen, men extra protein, fett och kolhydrater. Jag brukar göra proteinshakes och hälla i havregryn och kokosolja för att få i mig mer fett och kolhydrater. En grym shake är: 4 dl mjölk, 1 banan, 2 dl havregryn, 3 msk kokosolja (min favorit här) och 1 skopa proteinpulver (min favorit här). Den kan man dricka flera gånger per dag utöver och emellan dem vanliga måltiderna, om ditt mål är att gå upp i vikt. Jag har gått upp mycket genom styrketräning men jag vill gå upp ett gäng kilo till (: För att få i mig alla vitaminer dricker jag VitaminWell, favoriten före träning är Drive – Jag kommer snart ha en tävling i samarbete med VitaminWell där ni kan vinna en månadsförbrukning!

workout1
Shoes  Sarenza gloves Nike / Fitnessguru Peanut butter (here) – Workout log (here) – protein powder (here) – coconut oil (here) – pink shaker (here)

Hur orkar du springa 10 km? Tips?
En gång i veckan brukar jag springa milen för att hålla konditionen uppe och för att det är grymt skönt. Jag tycker inte det är jobbigt alls längre utan hade nog kunnat fortsätta längre om det var så, haha. Men för att komma dit tror jag det bästa är att öka lite i taget, köra på grym musik i öronen och känna hur din kropp jobbar! Aminosyror (här) är viktigt för mig innan jag springer, eftersom jag inte vill att löpningen ska göra mig smalare.

You are in fine form, what’s your body routine? Which sport do you practise and how many times a week?
I workout at the gym about four times a week, twice a torso and two lower body. At the gym I run so heavy I can 4 sets x 10 reps per exercise. I competed in show jumping until I was 19 and then I have been working out at the gym. I train because its fun, to get a strong body and increase in weight. Strength training is great if you have very hard to gain weight by just eating a lot.

How do you eat in one day?
I eat protein, fat and carbohydrates. I usually make protein shakes and pour in oatmeal and coconut oil to get more fat and carbohydrates. A great shake is: 4 cups milk, 1 banana, 2 cups rolled oats, 3 tablespoons coconut oil and 1 scoop protein powder. It is possible to drink several times a day in addition to and in between the regular meals, if your goal is to gain weight. I have gained much through weight training but I want to gain a bunch of kilos more (:

Posted in: Workout
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *