breathing in the moment

mosch_carolineroxy1c mosch_carolineroxy4 mosch_carolineroxy3 mosch_carolineroxy5 mosch_carolineroxy1a mosch_carolineroxy6
Forgotten snaps from Paris fashion week

Är iväg och fotas hela dagen i ett megafint slott, ska berätta mer om det och framförallt visa bilder, magiskt vackert, Chanel brukar tydligen fota sina kampanjer här. Och förresten – det kommer mer inlägg med svar på era frågor såklart!

I’m away doing a photoshoot all day in a beautiful castle, I’m going to tell you more about that and especially show you pics. Just learned Chanel do their campaigns here. And by the way – it will be more posts with answers of your questions ofc!

BLOGLOVIN

Posted in: Travels

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *