I fell into your eyes

b6 b3 b4 b2
 Jacket Chicy / Leggings Phix clothing / Shoes Mdkn / Photo Johan Ståhlberg – Edit me

Nämen tjaaa! Haha, är på spralligt humör kan man säga. Hoppar runt och fixar och donar. Vet ni vad? Imorgon är det G-day på Fotografiska här i Stockholm och jag kommer befinna mig i en av Lumix 3 fotostudios där mellan kl 17-19 och ge tips och råd om hur jag fotar med min Lumix GX7. Man får gratis porträtt tagna, dryck och tilltugg osv. Kom vetja! Min fina bloggkollega Fanny kommer snart förbi med hennes nya kollektion, fett taggad.. Kika in hos henne (här) om ni vill att hon kommer förbi er också!

Heeey! Haha, I’m in a frisky mood. Jumping around and fixing stuff. Tomorrow it’s the G-day here at Fotografiska in Stockholm and I’ll be in one of Lumix photo studios to talk about how I photograph. You’ll get free portraits, drinks and snacks. If you’re in Stockholm you should definitely  stop by! (:
BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *