Access is denied

v_carolineroxy1 v_carolineroxy4b  v_carolineroxy7 v_carolineroxy
Tisha IvyRevel / Leather jacket Misbhv / Leggings Lovelysally / Earrings H&M

Jay Z är kiiing. Var på hans konsert igår och han är så tung asså. Wooh. Bland det bästa jag vet är att gå på konserter eller stadsfestivaler. Känna rytmen i blodet, älskart. Nu ska jag nedåt landet, mot Göteborg, för en plåtning och sedan spahotell där med min fina P. Take care, Xx

Jay Z is the kiing. I was at Globen where he played yesterday and he is so awesome. Wooh. One of the best things I know is to go to concerts or music festival. Feel the rhytm in my veins, love it. Now I’m heading towards Gothenburg for a photoshoot and then going to a spa hotel with my love. Take care, Xx

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *