So trill

trill_carolineroxy1aa trillbitch_carolineroxy10 trill_carolineroxy1b trillbitch_carolineroxy4 trillbitch_carolineroxy1b trillbitch_carolineroxy9 trillbitch_carolineroxy7
Jackets, body and braces Fanny for Estradeur / Pants Misbhv / Sneakers Adidas Sarenza

Min fina bloggkollega Fanny släpper sin nya kollektion för Estradeur imorgon. Allt jag bär upptill är därifrån och det finns massa mer snyggt, så bra jobbat babe! Matchade det till typ världens skönaste byxor ever. Har en känsla av att det kan bli en och annan filmkväll med dem, haha…

My gorgeous blog colleague Fanny releases her new collection for Estradeur tomorrow. All I’m wearing upper body are fomr there and a lot more nice stuff, so good work babe, woop! I combined it with the most cosy pants ever. Have a feeling it will be a lot of movie nights with those, haha..

BLOGLOVIN

Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *