Clique, clique

clique_carolineroxy blackdust_carolineroxy2 blackdust_carolineroxy3 blackdust_carolineroxy1 blackdust_carolineroxy4
Jacket Frontrow living / Jeans Rut and circle / PU top Rut and circle / Shoes Sugarfree shoes

Fikadagen idag, haha. Hunnit träffa både fina Martina och födelsedagsbarnet Olivia och fikat i höstsolen, så mysigt. Resten av dagen har jag suttit och jobbat med ett sjukt roligt projekt i sällskap med pannkakor, mjölk och hög musik – bästa!

Coffee day today, haha. First I had a coffee with Martina and then with the birthday child Olivia and had coffee in the autumn sun, so awesome. The rest of the day I’ve been working with a big project in company of pancakes, milk and loud music – the best!

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *