Creepy Halloween

halloween_carolineroxy1 halloween_carolineroxy2 halloween_carolineroxy4 halloween_carolineroxy3
Photo: Magnus Egger / MUA: Sara Granlund / Jumpsuit Black milk clothing

Denna plåtning med Black Milk clothing är ju lite special, hehe.. Men halloween idag så då får man gå crazy ju. Av någon anledning har jag aldrig klätt ut mig till något sött, haha, ska alltid vara zombie eller något annat läskigt.

This photoshoot for Black Milk clothing are kind of special, hehe.. But it’s Halloween today so then you’re allowed to go crazy. For some reason I’ve never dressed up as something cute, I always end up as a zombie or something like that, haha. 

BLOGLOVIN

Posted in: Photoshoots

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen Ellinor Bjurström - Hej där! Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *