imperfectly perfect

replaay_carolineroxy replayjacket_carolineroxy3 replayjacket_carolineroxy4 replayjacket_carolineroxy2
Jacket Replay / Leather pants Rut and circle / Shades Marc by Marc by Jacobs / Top Cubus / Docs Sarenza

Ibland matchar jag svart läder med svart läder med svart läder, typ. Tycker det är en schysst höst look när du bryter av med någon accessoar så att det inte blir för hårt. Idag ska vi på Im next köra heldag med konferens och AW, kul att hela underbara teamet samlas igen och så är det ju fredag med, woopie!

Sometimes I match black leather with black leather with black leather, hehe. I think it’s a nice autumn look when you were some accessory that makes the look a little softer. Today the Im next team are having a whole day together. First work, then fun, woopie! 

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *