Be the change

spagbg2 spagbg5
På Spa Arken i Göteborg efter plåtningen förra helgenspaa2
Grym frukostbuffé och fina spamiljöer, favoriten i Göteborgspaa
Vi fick även frukt&choklad när vi kom och en god 4rätters middag. Och min hund fick hänka, haha då är hon nöjd

Imorgon är det dags för bloppisen på Gärdet, ska bli galet skoj att träffa er så hoppas ni kan komma! Förebereder lite just nu. Igår hade vi på Im next en grym heldag med konferens på World trade center, middag på Fridays och sedan spelade vi boule på boulehuset och fick lära oss hur man blandar aperoldrinkar. En heldag med bästa teamet, kunde inte blivit bättre!

Tomorrow it’s time for the ”bloppis”, where me and some other bloggers are selling our clothes, it will be so fun to hang out with you. Yesterday the whole I’m next team had an awesome day with conference, dinner at Fridays and then we played boule at the boule house. One day with the best team, couldn’t been better. 

Posted in: Travels
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *