The sky filled with herons

rough_carolineroxy1a rough_carolineroxy1  rough_carolineroxy4 rough_carolineroxy3
Jacket here / Pants here / Scarf here / Beanie here / Shoes here / Shades here

Ska precis iväg och fotas för en galet rolig grej. Sen ska jag till några vänner och fira lite Halloween. Sitter och lyssnar på musik och det pirrar lite i kroppen när jag tänker på att vi ska till MTV EMA Awards nästa helg och få se massa grymma artister live, SÅ skoj – kommer rapportera massa här!

I’m on my way to a fun photo shoot. Then I’m hanging out with some friends celebrating Halloween. I’m listening to music right now and I get so excited when I’m thinking about the trip to MTV EMA Awards next weekend, SO so fun – I’ll update a lot about it here!

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *