scissors1a scissors1 scissors3
1. Eye trio 2. Lip Zol 3. Brush 4. Mascara 5. Powder brush 6. Sun powder

Godmorgon söndag! Precis laddat upp med en rejäl frulle och ska nu med de andra bloggbrudarna till Bloppisen på Outletbutiken på Gärdet, hoppas ni kommer och hänger med oss! Bilderna ovan då – som utlovat lite tips på vilka produkter jag använder, vill ni ha mer sånt här? 🙂

Good morning sunday! Just had breakfast and now I’m about to go meet up with the other blog girls. Above is, as I promised, some products I use, do you want more posts like this? 🙂

BLOGLOVIN

Posted in: Beauty

You might also like

We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - NYÅRS-WANTIES

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *