roadtrip1a
I’ll tell you guys a little story…roadtrip6
We went to Californiaroadtrip2a
Had fun (?!!!) driving the car at amazing route one between Los Angeles and San Fransisco
roadtrip5
Went to the O.C and felt the wavesroadtrip4
Watched the sunrise on the way to Las Vegas.

Så… började nästan lipa när jag kollade på våra gamla bilder och insåg att det är mindre än en månad tills jag får uppleva detta igen. Fast i längre tid. Och mer. Och ihop med bloggen och er. Måste nypa mig i armen alltså. Roadtripa runt i USA var en dröm som gick i upplevelse, drömmen – här kommer vi igen.

So.. Almost started crying when I watched our old pictures and realized it’s less then a month until I get to do this again. But for a longer time. And more. And with the blog and you guys. Pinch my arm. Roadtriping through US was a dream coming true, dream – here we go again.

BLOGLOVIN

Posted in: Travels
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *