it’s mayhem ‘til the a.m

people_carolineroxy1 people_carolineroxy people_carolineroxy4 people_carolineroxy5 people_carolineroxy3 people_carolineroxy2
All clothing from Brandy Melville / Converse Sarenza

Har lätt hittat en ny favoritbutik alltså. Brandy Melville på kungsgatan 33 här i Stockholm. Kommer  bli en del plagg därifrån som får hänga med mig till L.A eftersom dem har så fina California girl-plagg som kommer bli najs där. Kan dessutom rekommendera jeansen dem har, de gråa jag bär här (och även här) är helt magiskt fina och sköna!

I’ve found a new favourite shop for sure. Brandy Melville has opened in Stockholm. It will be a lot of pieces from there going with me to LA, because they have really California girl inspired clothes. I also do love their jeans, they are just magic.

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *