Jennie-Ellen

JE2
Shoes from Jennie-Ellen

Asså megastolt man är som har en vän som gör såna magiska skor? Så fina att de förtjänade lite rosenblad när dem landade hemma hos mig igår, haha. Funderar på att ha dem när jag åker med MTV till Amsterdam för EMA till helgen, party ju. Nu ska jag iväg och vara med i ett tv-program på TV3. Kommer hojta till när det sänds, inte live-tv den här gången, puh haha..

How proud am I to have a friend that makes this wonderful shoes? So nice they deserved roses when they arrived yesterday, haha. Thinking about wearing them for the MTV Europe music award this weekend, parteeey. Now I’m going to be a guest in a tv show, not live-tv this time though, puh haha.

Posted in: Shopping
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *