Shooting a TV show

renee1 renee2
With the gorgeous TV host Renée Nybergrenee4
With the microphones onrenee5
Pause with food from my favourite – Moccorenee3
In action with Schulman and Sjödin

Kom just hem efter en lång dag! Varit en av de fem gästerna i ett tvprogram idag. Som sagt, inte live tv denna gång så visas inte än på ett dag, lovar att säga till när det blir! Tycker TV är grymt kul, förklarar att jag var värsta teaterapan när jag var liten, haha.

Just got home after a long day. I was the guest at a tv show today. It wasn’t live this time though, so I’ll tell when it’s possible to watch the show. I love doing TV, that explains that I was so into theatre as a child, always goofing around, haha  

BLOGLOVIN

Posted in: Photoshoots
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *