motoroil_carolineroxy1 motoroil_carolineroxy4 motoroil_carolineroxy6 motoroil_carolineroxy2 motoroil_carolineroxy3 motoroil_carolineroxy5 motoroil_carolineroxy7
Jacket Imso (here) / Top Asos (here) / Jeans Asos (here) / Necklace Imso (here) / Converse <3 Sarenza (here)

Asså vaknade typ i ett rus, lyckokänsla i hela kroppen. Vet inte ens varför men klagar inte, haha. Måste vara för att det är så mycket kul som händer just nu. Ska fotas idag, förbi Ralph Laurens pressvisning och sen hänga med Jossan, vi tränade ihop igår men idag blir det fasen chill!

I woke up euphoria this morning. I don’t even know why but I don’t complain, haha. Must be because all the great things happening right now. I’m in for a photo shoot today, heading to Ralph Laurens press show and then hanging out with Jossan, we worked out together yesterday so today we’re just chilling!

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *