holding your breath

bubblegum_carolineroxy1a bubblegum_carolineroxy bubblegum_carolineroxy2a bubblegum_carolineroxy4
Overall (Nelly here – alike) / Sneakers (Barons Papillom here) / Bikini top (Reese here) / MU Melina H

Woop, woop! Ska iväg nu och plåtas hos Linnea Frank för världens roligaste grej, måste bita mig i tungan för att inte avslöja något. Men ni kommer få en hint i nästa nummer av Veckorevyn. Efter det förbi några presskontor och ikväll ska jag och ett gäng tjejer dricka drinkar och äta middag med Rebecca Stella för att fira hennes nya fina kollektion för Nelly. Full fart idag, woopie!

Woop, woop! I’m on my way to a photoshoot for the most amazing thing, I have to bite my tongue to not tell. But I will let you know in a few weeks. After that I will pass by some press offices and tonight we are some girls having drinks and dinner with Rebecca Stella to celebrate her new collection for Nelly. Busy day today, woopie!

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits, Photoshoots
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *