Color it crazy

color2
Kevin Murphy hair spray / Kevin Murphy Color bug GoldOrangeWhite / Nail polish OPI Gold

Förbereder för MTV EMA, imorgon är galan i Amsterdam och det ska bli så sjukt kul. Temat är Alien/out of this world så tänkte köra på color bugs likt ovan, har ni testat? Färg i håret som slingar ditt hår på några sekunder, outfiten får ni se senare – på ett annorlunda sätt…

I’m preparing for MTV EMA, tomorrow is the show in Amsterdam, I can’t wait. The dress code is Alien/out of this world so I’m using color bugs as above, have you tried? It makes your hair another color in a few seconds, I’ll show you the outfit later – in an other way…

You might also like

Josephine Qvist - 75 ÅRS FEST!! Sponsored - Bangerhead - 20% rea Josephine Qvist - Q&A FRÅGOR TILL YOUTUBE VIDEO BYGISELA - TODAYS BRUNCH We Are One - DET HÄR FÅR DU INTE MISSA: KEDJORNAS IT-PLAGG Sponsored - Get your Glossybox today!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *