XO chanel

chanel_carolineroxy1a chanel_carolineroxy4 chanel_carolineroxy2 chanel_carolineroxy3 chanel_carolineroxy1b
Dress IvyRevel (here) / Heels Nelly (here) / Earrings RueGembon (here)

Imorgon får man vara fin igen. Även om jag till vardags har en streetig och lite tuffare stil så älskar jag de utvalda tillfällen man får känna sig riktigt uppklädd. Uppskattar det desto mer då. Var på en grym middag igår med massa tjejer för Rebecca Stellas kollektion, den är ju party om något, kommer bilder ifrån det! Xo

Tomorrow I can be dressed up again. Even though I have a quite edgy style I love the few moments when you really can dress up. I appreciate it even more because of the contrasts. Yesterday we went to a great dinner to celebrate Rebeccas new collection, that one is party party, I’ll show you pics later! Xo 
BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *