rebeccastella_party2a rebeccastella_party3 rebeccastella_party5Pics from the celebrations of Rebecca Stella’s new collection. Thanks Rebecca for an amazing dinner and party! Tops and leggings are from the new collection, will be released next week

Nu bär det av mot Amsterdam för MTV Europe Music Awards. Ikväll blir det både förfest, showen och efterfest. För övrigt kommer ni kunna följa med på detta här (första videon här). Sjukt taggad nu. Om jag ser Eminem kommer jag typ kissa på mig. Haha, nu kör vi!

So I’m leaving for Amsterdam and MTV Europe Music Awards now. Tonight we’re going to the preparty, the show and the afterparty. You can follow me live here (video). So excited now. If I see Eminem I probably pass out. Haha, let’s go!

BLOGLOVIN

Posted in: Photoshoots, Travels
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *