MTV Europe Music Awards

mtv1 mtv1a
Eminem grabbed my hand when he walked off the stage. He is really the only one that can make me starstruck, haha so so wickedmtv
We had fun at the prepartymtv2
mtv3
To be continued… Have a lot more pics to show!

Asså sjukaste kvällen. Blir typ aldrig starstrucked haha, men när Eminem tog tag i min hand på vägen av scenen kan jag erkänna att jag blev det big time. Hans musik är typ magi för mig och har gjort mig så sjukt stark så många gånger. Utöver det var det Icona Pop, Miley Cirus och Bruno Mars som gjorde mest avtryck. Nu ska vi äta hotellfrukost här i Amsterdam, kommer mer pics!

Sickest night ever. I did not just only see Eminem, but he grabbed my hand on the way of the stage. He is, as I said, the only one that can make me really starstruck, haha. His music is like magic to me and has made me strong so many time. Other performing artists were Icona Pop, Miley Cirus and Bruno Mars etc. Now we’re having breakfast at the hotel here in Amsterdam, more pics will come!

Posted in: Travels
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *