G 4 Life

rihanna_carolineroxy_ rihanna_carolineroxy3b rihanna_carolineroxy1a
Jacker Rihanna for River Island (here) / Feather skirt Notion 1.3 (here) / Shoes Steve Madden (here) / Bustier (here)

På EMA bar jag Rihannas nya underbara jacka, fjäderkjol och sen körde jag på en ny grej. Dubbla örhängen, jag körde på guld-hoops. Dessa (klick) eller liknande och så använd dem två största paren. Jag tyckte det blev riktigt najs och kommer köra på det framöver. Tack MTV för bästa helgen!

At the EMA’s I wore Rihannas new lovely jacket, feather skirt and then I introduced a new thing. Double earrings, I had golden hoops. These (click) or alike and then use the two biggest pairs. I think it was awesome and I will wear it like that. Thanks MTV for the best weekend!

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *