Behind the scenes: photoshoot

photoshoot1 photoshoot3 photoshoot2 photoshoot4
Behind the scenes snapshots

En hel del plåtningar det senaste. Denna roligast hittills och snart får ni veta varför. Sminkade gjorde duktiga Sarah.. Tänk om man kunnat göra lika magiska sotningar som henne, då hade man varit king! Imorgon ska jag göra ett modelljobb i Malmö, flyger ner redan ikväll för att bo på hotell så man är pigg och glad imorgon!

A lot of photoshoots lately. This one was the best, and soon I can tell why. MUA was the awesome Sarah. Imagine if you could shade like that, king! Tomorrow I’m doing a model job in Malmö, I’m flying there tonight so I can have a good night sleep at the hotel before the shoot!

BLOGLOVIN

Posted in: Photoshoots
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *