Headlights

rebeccaparty1 rebeccaparty5
I just love this pic!rebeccaparty2 rebeccaparty4 rebeccaparty3 rebeccaparty6
Photos from the release party with Rebecca & the girls

Landade just i Stockholm efter en heldagsplåtning i Malmö! Ovan är bilderna ifrån middag och lanseringsfesten för Rebeccas nya kollektion. Mina favoriter är toppen jag bär på bilderna och de svarta leggingsen med PU-detaljer. Kollektionen släpptes ju idag och ni hittar den här

I just landed in Stockholm after a full day photoshoot in Malmö. Above are the pics from the dinner and release party for Rebeccas new collection. My favs are the tops that I wear on the pics and the black leggings with PU-details. The collection was released today and you can find it here.

BLOGLOVIN

Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *