Shattered glass

brokenglass_carolineroxy1 brokenglass_carolineroxy3 brokenglass_carolineroxy6 brokenglass_carolineroxy4 brokenglass_carolineroxy5Shirt Nelly / Pants Rut & Circle /  Top Rut & circle / Jacket Bodaskins / Shades Marc by Marc Jacobs / Boots Dr Martens 

Fredag är fotbollsfredag! Men innan dess ska vi ut på möbeljaktsturné. Dags att inreda nya lyan, så najs. Det blir industristil all in, love it. Hoppas att ni har finaste fredagen! Xx

Fridays if soccer-friday! But before that we’re going out on a furniture tour. Time to get some furniture for the new apartment, so nice. We are going for the industry style, love it. Hope you have the best friday! Xx
BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Varit på show Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *