MTV part II

mtvema1 mtv5
Miley Cirus in actionmtv13 mtv15 mtv12 mtv11
Katy Perrymtv8
Snapshots from the MTV Europe Music Awards in Amsterdam

Här kommer resten av bilderna ifrån MTV EMA i Amsterdam. Grymt rolig och intensiv resa! Vi var ju inne en sväng i stan i Amsterdam med och det var typ som man trodde. Plus en massa, massa cyklar haha. Och en stark doft.

Here are the rest of the pics from the MTV EMA in Amsterdam. It was such a fun and intense trip. We also headed to the city in Amsterdam and it looked like I thought it would. And a lot of bikes haha. And a weird smell.

BLOGLOVIN

Posted in: Travels

You might also like

We Are One - FRÅN CAFÉ TILL RESTAURANG I VÄRLDSKLASS We Are One - BLOGGSKOLA: VART BÖRJAR MAN?  Sponsored - Bangerhead - 20% rea Sponsored - Get your Glossybox today! Lisa Anckarman - TURQUOISE Sandra Lindahl - Helgen på Aspa Herrgård

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *