5_carolineroxy5 5_carolineroxy2 5_carolineroxy4 5_carolineroxy3
Dress 5thaya / Jacket Bodaskin / Foot cuffs 5th Aya / Boots Deichmann

Är i full färd med massa hemmafix. Idag har det beställts köksbord och stolar, samt inrett walk in closeten med en mjuk fluffig matta. Typ så skön att man vill gå in och lägga sig på golvet där, haha. Längtar galet tills allt är fixat här hemma men tänkte redan snart ge lite sneakpeaks.

I’m spending all my time looking for the perfect furniture for my apartment. Today we’ve ordered a kitchen table and chairs and put a big fluffy rug in the walk in closet. So soft that you want to lay down at the floor there, haha. I really long to the time when the apartment is all ready, but I’ll be showing some sneak peaks real soon.

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *