I can feel the heat rising

denim_carolineroxy_1 denim_carolineroxy2 denim_carolineroxy4 denim_carolineroxy3 denim_carolineroxy1a denim_carolineroxy6b
Denim jacket Frontrow (here) / Shirt Nelly (here) / Jeans Gina tricot (here) / Boots Nelly (here) / Top Brandymelville /

Känns som om jag svävar på moln. Är liksom helt sprallig i kroppen hela tiden. Så glad över allt och ser så mycket fram emot värsta USA-tripen. Och Mexico. Idag ska jag bocka av några möten, presskontor, lunch med J och sedan se Sverige sparka boll mot Portugal på Friends arena. Wooop!

Feels like I’m dancing on clouds. I have so much energy in my body. So happy for everything and I soo long for the US-trip. And Mexico. Today I’m having some meetings, stopping by some press offices, having lunch with J and then I’m going to a soccer game, Sweden – Portugal. Wooop!

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (17)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *