in front of the camera

madladyyy

Förra veckan gjorde jag ju ett modelljobb och det var för en butik som heter Madlady. Även om sådana här plåtningar är mest för att visa upp plaggen ur olika vinklar så skulle bilderna balla ur lite ibland så att dem blev ”mad”, vilket är skoj. Den här jackan är en av mina favoriter!

Last week I did a model job for a shop called madlady. Even if these kind of shoots are mostly to show the pieces from different views they wanted me to go ”mad” sometimes, which is fun. This jacket is one of my favs! What do you think?

BLOGLOVIN

Posted in: Photoshoots

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Ny hel och ren väska Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Event för Sofie Sarenbrant Alexandra Nilsson - Han är fin han min Andreas Alexandra Nilsson - Sveriges första influencerkampanj till förmån för Barncancerfonden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *