talk dirty to me

see seethrough_carolineroxy4b seethrough_carolineroxy5      
Sweater Melba /  Necklace Nelly 

Rådiggar verkligen min see through-tröja alltså. Gillar verkligen helsvart när man kan leka med detaljer. Igår var jag på ett Tommy Hilfiger-event och sedan Jägermeister-middag, var mycket trevligt. Nu ska jag iväg till svenska fotomässan där jag står på scen om några timmar!

I really like my see through-sweater. I like all black when you can play with details. Yesterday I was on a Tommy Hilfiger-event and then a Jägermeister-dinner, it was really nice. Now I’m heading to the photo event where I’ll be on stage in a few hours! Xx

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

BYGISELA - BUT FIRST: BREAKFAST Lisa Anckarman - WA-WA-WI-WA DRESS Lisa Anckarman - #GLITTERISTA Josephine Qvist - VAD SJUKT DETTA ÄR DÅ? Sponsored - FARINA - NAKD Sponsored - Digital Queen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *