Pouring drinks like pros

drink1b drinks5 drink2 drinks8 drinks3 drink9
drinks6 drinks4

I lördags var vi och lärde oss blanda massa olika Licor 43 drinkar på europeiska bartenderskolan, inte bara rosa pantern haha. Därefter åt vi tapas på Tapas Aqui, har typ aldrig haft så roligt på en restaurang, haha. Kändes som vi var långt bort från Sverige när vi satt där med maracas och vissa fick på sig matadorkläder. SÅ stört kul.

This saturday we learned how to make Licor 43 drinks at the European bartender school. Then we had tapas at Tapas Aqui, I’ve never had so much fun at a restaurant, haha. Felt like we were in another country sitting there with maracas and some put on matador clothing. SO crazy fun.

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *