veckis4
veckis3Sneak peak – issue out in stores now! Shoes here

Tjena tjenaaa! Mycket inspelningar denna vecka. I tisdags en heldag med filminspelning för Nelly och idag ska jag vara med i radio! Dock är det inte direktsänt, (tror jag.. hehe), så återkommer till när det sänds. För övrigt täcker jag 6 sidor av senaste veckorevyn, modelljobbet jag gjorde samt en intervju!

Hello hellooo! A lot of recording this weekend. This tuesday a full day video recording for Nelly.com and today I’ll be in a radio show! It’s not live recodring though (I think.. hehe). And also I’m in six pages of latest Veckorevyn, a big swedish magazine, a model job and an interview!

BLOGLOVIN

Posted in: Photoshoots

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *