Insta-workout

instaworkout
Work out clothes from Victoria’s Secret & Adidas / favourite gingerbread (pepparkaka!) bar from fitnessguru (here)

Torts att träning är en viktig pelare i mitt liv så är den inte jättesynlig här på bloggen utan desto mer på instagram @carolineroxy . Har ett förflutet som tävlingsryttare i hästhoppning och är tillsammans med en elit-fotbollsspelare så sport och träning faller naturligt.

Even though working out is a important part of my life I don’t write about it on the blog too often, it’s more on my instagram @carolineroxy . I used to compete in horse show jumping and my boyfriend is a pro soccer player so sport and work out is like a matter of course.

Posted in: Workout

You might also like

Paulina Danielsson - Beställt en ny spegel! Sandra Lindahl - Tredje gången gillt för frillan Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Hej lance här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *