Insta-workout

instaworkout
Work out clothes from Victoria’s Secret & Adidas / favourite gingerbread (pepparkaka!) bar from fitnessguru (here)

Torts att träning är en viktig pelare i mitt liv så är den inte jättesynlig här på bloggen utan desto mer på instagram @carolineroxy . Har ett förflutet som tävlingsryttare i hästhoppning och är tillsammans med en elit-fotbollsspelare så sport och träning faller naturligt.

Even though working out is a important part of my life I don’t write about it on the blog too often, it’s more on my instagram @carolineroxy . I used to compete in horse show jumping and my boyfriend is a pro soccer player so sport and work out is like a matter of course.

Posted in: Workout

You might also like

Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! BYGISELA - SEE YOU SOON BYGISELA - GODMORGON MED DAY! Paulina Danielsson - Göteborg - Örebro - Sollefteå Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - JFR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *