Week 49

week49 week49e week49c week49dBehind the scenes from the shooting for Nelly.com #NLYchristmas

Har ju helt glömt att visa er backstage bilder ifrån filminspelningen för Nelly. Vi började tidigt med make och hår, en god frukost, massor av kaffe (alltså, jag har verkligen börjat älska kaffe – hur sjukt?! trodde aldrig, haha). Sen spelade vi in för fullt och ni kommer få se resultatet snart, så kul!

I’ve totally forgotten to show the backstage pics from the video shootinig for Nelly. We started early  with make up and hair, a great breakfast, a lot of coffee (how sick is it that I’ve started to love coffee – I never thought I’d say that, haha!) Then we recorded the whole day and you’ll se the result soon, so much fun!

BLOGLOVIN

Posted in: Photoshoots

You might also like

We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Paulina Danielsson - Vårat boende på Koh Samui! Keela - Min nya pulsklocka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *