Miami – we meet again

MIAMI MIAMI2 MIAMI3

Dags för fotoresa woop woop! Om ni har några tips att dela med er av till de platser vi ska besöka så blir jag superglad om ni kommenterar detta inlägg! Vi kommer besöka: Miami, Cabo i Mexico, Los Angeles, Las Vegas och New York. Har redan varit på flera av ställena men tips är alltid guld värt.. Vi har hyrt en cabbe att köra mellan L.A och Vegas också, pirrar lite i bilnerven, haha! Och ni får ju hänga med här såklart, nu kör vi genom USA babes! Puss!

Photo trip woop woop! If you have any recommendations to some of the places we are visiting I’ll be more than happy if you comment below! We’re visiting: Miami, Cabo in Mexico, Los Angeles, Las Vegas and New York. I’ve been to most of the places before but recommendations are always super.. We’ve booked a convertible to drive between LA and Vegas too, can’t wait, haha! And you can follow here ofc, let’s go through the U.S babes! Xx!

7 1 2 5 4 6 3

BLOGLOVIN

Posted in: Travels
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *