stylight beach_carolineroxy junkyard_carolineroxy2 sporty_carolineroxy4

Är nominerad till ”most promising fashion blog” i tyska Stylight blogger award 2014, kul att vara nominerad ihop med så många som bloggat så länge när jag själv bara hållt på ett år. Vore såklart underbart roligt om ni ville slänga in en röst på mig här (klick) Tusen tack babes <3

I’m nominated as ”most promising fashion blog” in the german Stylight blogger awards 2014, so fun to already be nominated together with so many bloggers that have been working as bloggers for so long when I only have done it for a year.  I would be so, so happy if you voted for me here (click). Big thanks babes <3

BLOGLOVIN

Posted in: Uncategorized

You might also like

Lisa Anckarman - BRUDSMINK Sponsored - Get your Glossybox today! Lisa Anckarman - TIMES SQUARE STROLLING Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Paulina Danielsson - ALLT ÄR INTE ALLTID PERFEKT Josephine Qvist - HELP & DINNER AT AN AMAZING PLACE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *