stylight beach_carolineroxy junkyard_carolineroxy2 sporty_carolineroxy4

Är nominerad till ”most promising fashion blog” i tyska Stylight blogger award 2014, kul att vara nominerad ihop med så många som bloggat så länge när jag själv bara hållt på ett år. Vore såklart underbart roligt om ni ville slänga in en röst på mig här (klick) Tusen tack babes <3

I’m nominated as ”most promising fashion blog” in the german Stylight blogger awards 2014, so fun to already be nominated together with so many bloggers that have been working as bloggers for so long when I only have done it for a year.  I would be so, so happy if you voted for me here (click). Big thanks babes <3

BLOGLOVIN

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *