Double trouble

swing_carolineroxy1a swing_carolineroxy2 swing_carolineroxy5 swing_carolineroxy4 swing_carolineroxy3 swing_carolineroxy6
GETTHELOOK1 2 3 4

Wooh vad livet leker i Miami! Andra gången jag är i South Beach och trivs om möjligt ännu bättre denna gång. Sol, strand, shopping, mysiga restauranger och sjukt sköna klubbar. Kommer en bildbomb imorgon så ni får en liten inblick, puss!

Wooh, life’s great in Miami! Second time in South Beach and I love it even more this time. Sun, beach, shopping, nice restaurants and awesome clubs. I’ll post a lot of photo diary tomorrow so you can see it from the inside, xo!BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Get your Glossybox today! Lisa Anckarman - CROPPED NIKES BYGISELA - BARCELONA - STOCKHOLM - PALMA Josephine Qvist - LEVER ETT LIV JAG INTE VILL LEVA Josephine Qvist - EN SÅN DÄR BRA DAG Sponsored - Zalando @ Way out west

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *