Survival

green_carolineroxy1a green_carolineroxy2 green_carolineroxy3 green_carolineroxy4 green_carolineroxy7a green_carolineroxy green_carolineroxy5
Baseball vintage jacket (here) / Crop sweater (here) / Boots (here) / Necklace (here) /Imso

En avkapad top ihop med en större baseballjacka, jeans och kängor är en trogen favorit hos mig. På tal om baseball – tänkte vi skulle kika på någon baseballmatch här i USA, lär vara fett? Har varit både på basket och ishockey här och det är sjukt kul att se live! Haha, fick just en tanke om att det hade varit galet kul att vara ‘maskoten’ på en match här, kanske jag ska satsa på det. Dansa runt i stor nalledräkt liksom…. (;

A crop top with an oversize baseball jacket, jeans and boots are a big time fav. Speaking of baseball – thought of seeing a game here in US, must be awesome?! We’ve been to both basket ball and ice hockey here and it’s so fun to see it live! Haha, just got an idea about being the maskot at a game here, maybe I should go for that? Dancing around in a big teddy bear costume…. (;

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *