EPISODE 1

EPISODE

SHOP
1 2 4 5 7

Minns ni Nelly Splaystyle inspelningen? Här är första avsnittet! Var sjukt roligt att spela in ihop med hela inspelningsteamet, Nelly och de andra tjejerna! Ni hittar behind the scenes bilder och våra shoppintips här (klick!) Det kommer ett nytt avsnitt varje vecka nu om ni vill se mer! Puss

Do you remember the Nelly movie recording? Here’s the first episode! It was so much fun recording with the whole recording tram, Nelly and the other girls! You find behind the scenes pics and our shopping picks here (click!) There will be a new episode each week now if you’d like to see more! Xx

BLOGLOVIN

Posted in: Photoshoots

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Ö Paulina Danielsson - Hej lance här Sandra Lindahl - HELGEN! Paulina Danielsson - Trötta på Thai-liv. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *