Fashion blogger awards

fashionHjärtan! Har ni röstat än? Om inte får ni super, supergärna göra det HÄR. Om ni tar er tiden att rösta så skulle jag vara så tacksam. You got the power! Vi svenskar ovan är alla nominerade så vore ju galet skoj om vi fick åka allihop! Ni är BÄST <3

Sweethearts! Have you voted yet? If not, I would be so thankful if you voted HERE. If you spent just some seconds to help me go to Berlin I would be so happy. You got the power! The tree with most votes in each category will go to Germany and we swedish girls above are all nominated so it would be crazy fun if we all could go. You’re the BEST <3

BLOGLOVIN

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Hej där! Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *