Los angeles 28

usa_carolineroxy1 usa_carolineroxy8 usa_carolineroxy2 usa_carolineroxy6 usa_carolineroxy3 usa_carolineroxy7 SHOP 5 4  6 7 2

Woop, snart dags för Los Angeles… Men först Cabo! Cabo San Jose i Mexico har varit ett drömresemål för mig sedan Laguna Beach/The hills/The City, haha. Minns när dem åkte dit hela gänget och redan då blev jag grymt sugen på att resa dit! I L.A. är jag bokad för två modelljobb så det ska bli skoj!

Woop, soon we’re heading towards Los Angeles. But first Cabo! Cabo San Jose in Mexico has been one of my most wanted travels since Lagunca Beach/The hills/The City were shown on TV, haha. I remember when they all went there and I so wanted to go! In LA I’m booked for two model jobs to so that will be fun!

BLOGLOVIN

 

Posted in: Photoshoots
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *