Miami by night

miami17 miami13b miami11 miami10 miami9 Miami7

Haha, barnet på sista bilden… Iallafall, Miami levererar minnen. Vi åt godaste tacosen på favohänget sen förra gången vi var här. Vi har även klubbat, tränat på utegymet längs Ocean Drive, ätit frukostar på Starbuck, shoppat, och det sjukaste… Vi har ju hyrt lägenhetssvit medans vi bott här och en morgon när vi skulle gå ut så hamnade vi rakt i en crime scene. Någon hade blivit skjuten en timma tidigare så det var poliser och kriminaltekniker överallt. Mitt i hjärtat av south beach, så sjukt, kändes som en film!

The child at the last pic… HAHA! Anyways, Miami makes memories. We have had the best tacos a our fav hang out since last time we visited Miami. We have been clubbing, worked out at the outside fitness center along the Ocean Drive, had breakfast at Starbucks, been shopping and the sickest… We have been renting a suite while staying here and one morning we woke up and walked right into a crime scene. Somebody had been shot one hour earlier so there were police men and crime investigators everywhere. In the heart of South Beach, so crazy, felt like a movie!BLOGLOVIN

Posted in: Travels
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *