Make a wish

weeknd newyears_carolineroxy2 newyears_carolineroxy5 newyears_carolineroxy4SHOP1 2 3 6 5 4
Or shop the new years look here

Här i värmen går det ju gå med både bara ben och bara axlar, nyårsafton däremot kommer vi fira i New York och där är ju nästan lika kallt som hemma i Stockholm. Men på nyår är klänning ändå ett måste för mig. Gärna i svart, med någon fin detalj i ryggen. Kommer nog bli fett att fira i NY oavsett, vi tänkte se ‘the ball drop’, lär vara ett mission att fånga på bild, men ska försöka för bloggen skull, haha puss!

Here in the heat you can go with bare shoulders and legs, but we are celebrating New Years in New York and it’s almost as cold there as at home in Stockholm. But even though it’s cold a dress is a must for me at new years. Black, with some nice detail at the back. I think it will be awesome spending new years in New York anyway, we are planning to see ‘the ball dropp’, bet it’s a mission to catch it with the camera, but I’ll try my best for the blog,  haha Xo!

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *