My play friend

playhard

Jag får ofta frågor om vad jag har för kamera och nu när jag är på fotoresa har det trillat in ännu fler. Jag använder två olika kameror. Den ena är Lumix GM1 som jag håller på bilden, Den är nylanserad, så liten att den får plats i fickan och tar sjukt grymma bilder! Bästa när man är ute och reser eller bara vill ha en väldigt smidig kamera utan att tumma på kvallen! Sen använder jag även min GX7:a, även denna väldigt smidig för att ta så grymma bilder. Det är den jag tar alla outfitbilder med och de flesta andra bilder på bloggen. Jag höll föredrag om foto på Svenska Fotomässan för några veckor sedan, det blir nog någon mer gång framöver men då hojtar jag!

I get a lot of questions about which camera I use and now when I’m on a photo trip there’s been even more. So, I use two different cameras. One of them is the Lumix GM1 that I’ve on the pic above. It’s a new camera, so small that it fits in your pocket but takes awesome photos anyway! The best ever when you’re out traveling and need a small but great camera! I also use my GX7, this is also really small compared to the quality of the pics. I take all my outfit pics with that one and  most of the other pics too!

BLOGLOVIN

Posted in: Photoshoots
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *