And cray

sequin_carolineroxy6a sequin_carolineroxy4asequin_carolineroxy sequin_carolineroxy5sequin_carolineroxy3 SHOP 1 3 2 4

Tjipp! Måste säga att Rihannas kollektion för River Island är grym. Har ju som ni kanske sett burit både den svarta långklänningen och bomberjackan med fluffiga ärmar. Shortsen (här) jag bär ovan är ifrån hennes kollektion och idag får jag lov att ge er 20% med koden RI20RIHSNAKESHORTS i kassan. Puss!

Heey! Must say Rihanna’s collection for River Island is awesome. I’ve, as you may have noticed, worn both the black long dress and the bomber jacket with fluffy arms. The shorts (here) I wear above is also from her collection and today you can get 20% off with my code  RI20RIHSNAKESHORTS in checkout. Xo!

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Ö Elin Hagberg - Har ni sett hur heltäckningsmattan blev i garderoben?? Sandra Lindahl - party Paulina Danielsson - Glow! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *