And cray

sequin_carolineroxy6a sequin_carolineroxy4asequin_carolineroxy sequin_carolineroxy5sequin_carolineroxy3 SHOP 1 3 2 4

Tjipp! Måste säga att Rihannas kollektion för River Island är grym. Har ju som ni kanske sett burit både den svarta långklänningen och bomberjackan med fluffiga ärmar. Shortsen (här) jag bär ovan är ifrån hennes kollektion och idag får jag lov att ge er 20% med koden RI20RIHSNAKESHORTS i kassan. Puss!

Heey! Must say Rihanna’s collection for River Island is awesome. I’ve, as you may have noticed, worn both the black long dress and the bomber jacket with fluffy arms. The shorts (here) I wear above is also from her collection and today you can get 20% off with my code  RI20RIHSNAKESHORTS in checkout. Xo!

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Get your Glossybox today! We Are One - En bit av Frankrike: Egoiste We Are One - BLOGGSKOLA: VART BÖRJAR MAN?  Sponsored - Bangerhead - 20% rea Hedda Dibinger - Maybelline Ambassador We Are One - FRÅN CAFÉ TILL RESTAURANG I VÄRLDSKLASS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *