Wicked

wicked3
Köp mössan HÄR / Get the beanie HERE

När jag gjorde ett modelljobb för Madlady passade jag på att designa en egen liten mössa.. Den går nu köpa här och om ni beställer innan fredag kommer den innan julafton. Nu ska jag iväg på ett modelljobb här i Los Angeles. Later babes, Woop!

When I did a model job for Madlady I also designed my own beanie! You can buy it here and if you order it before this friday you’ll get it before christmas. Now I’m heading to a model job here in Los Angeles. Later babes, Woop!

BLOGLOVIN

You might also like

Lisa Anckarman - NEW MATTE RED Sandra Lindahl - Nu är de höst Sponsored - Zalando @ Way out west We Are One - LÄXOR: VARFÖR? Sponsored - Get your Glossybox today! Keela - Ni vet känslan...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *