Roxy for River Island

fire_carolineroxy1 fire_carolineroxy4 fire_carolineroxy8 fire_carolineroxy7 firee fire_carolineroxy9SHOP3 1 2 4

Här är min tredje och sista look för River Island samarbetet. Tagna i South Beach Miami. Saknar redan! Men här i Los Angeles är också fett. Och Cabo drömmen. Iallafall, denna gång är det de röda byxorna (här) som ni kan få 20% rabatt på om ni anger koden RI20REDTROUSERS i kassan. Tycker dem är feta! Såklart.. Haha, puss på er!

Here’s my third and last look for this River Island collab. Shot in South Beach Miami. Miss that place already. But Los Angeles is also awesome. And Cabo was the dream. Anyway, this time it’s the red pants (here) that you get 20% off with the code RI20REDTROUSERS in the check out. I think they’re awesome! Ofc.. Haha, Xx!

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *