Medano beach

MEDANO1 medano  medano4 medano5b

Vi körde en after beach på Medano Beach i Cabo. Det finns ett grymt ställe som heter Mango Deck som har grym after beach mitt på stranden. (De festar även där i The Hills, haha..). Om man kollar upp mot kullen ser man hus som tillhör Bruce Willis, Sylvester Stallone osv, rätt feta hus alltså. Sjukt vanligt att man ser sjölejon och valar i vattnet med, sjölejonen ligger och slappar vid ytan och är SÅ söta!

We did an after beach at Medano Beach in Cabo. It’s an awesome place called Mango Deck that has their After Beach right at the beach. (They’re partying there in The Hills, haha) If you look to the hill you can se houses that belongs to Bruce Willis, Sylvester Stallone etc, kind of cool houses! It’s also common to sea sea lions and whales in the ocean, the sea lions are by the surface, just chilling, haha SO cute!

BLOGLOVIN

Posted in: Travels

You might also like

Josephine Qvist - VILL NI HA SPA ERBJUDANDEN? SE HIT!! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - Thailand Elin Hagberg - Har ni sett hur heltäckningsmattan blev i garderoben?? Elin Hagberg - Hemdesigners Sponsored - Like a Halloween Quueen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *