Ivyrevel

ivyy ivy2_carolineroxy2 ivy2_carolineroxy ivy2_carolineroxy5SHOP1 2 3

Favorit partydressen just nu är av fina Kenza. Älskar skärningen galet! Imorgon är det julafton, vi får väl se om vi kan leta fram någon liten skinkbit någonstans. Har galna cravings efter julmust, dricker man inte det i USA? Haha, snälla tomten… skicka mig en flaska julmust!

Fav party dress atm is by beautiful Kenza. Love the cutting so badly! Tomorrow it’s christmas, let’s see if we find some ham somewhere.. Have crazy cravings for ”julmust”, a swedish soda that looks like coke but more like christmas, haha.. Pls Santa.. Send me some for christmas!

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Paulina Danielsson - No more slutty halloween. BYGISELA - LAST DAY: BARCELONA Keela - Viva la Juicy - Glace Hedda Dibinger - versace Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *