Mexico

CABO_1A cabo_3 cabo_4 cabo_2 cabo_5Snapshots from Mexico

Mexiko måste vara kontrasternas land. Världens näst dyraste hamn, massor av lyxiga shoppingmalls, rika kändisar och sedan en kort promenad down town så är det ruffigt, trasigt. Men ett lyckligt folk och massor att göra. Simma med delfiner var det bästa av allt. Nyp mig!

Mexico must be the country of contrasts. The second most expensive harbour, a lot of luxury shopping malls, rich celebrities and then.. a short walk down town it’s trashy and nothing looks a like. But happy people and a lot of things to do. Swimming with dolphins must been the best of all. Pinch me!

BLOGLOVIN

Posted in: Travels

You might also like

We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - NYÅRS-WANTIES

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *